Se REDESCHIDE drumul spre Sarmizegetusa Regia!!

Se redeschide drumul spre Sarmizegetusa Regia!

Miercuri, 27 martie 2019, de la ora 08.00, sectorul de drum județean cuprins între Remiza- Valea Albă și intrarea în situl arheologic Sarmizegetusa Regia, va fi redeschis circulației rutiere. În perioada 20 – 26 martie, au fost executate lucrări drumului în zona în care s-a rupt acostamentul și s-a surpat terenul de susținere a șoselei.Cu sprijinul angajaților Serviciului Public de Administrare a Monumentelor Istorice, au fost executate lucrările de îndepărtare a materialului lemnos abandonat sau adus de viituri în albia pârâului de pe Valea Albă.Lucrările de întreținere a drumului vor continua și, în paralel, conducerea CJ Hunedoara face demersuri ca să impună restricții de tonaj pe DJ 705 A Costești-Sarmizegetusa Regia.

ATENȚIE! Situl arheologic Sarmizegetusa Regia va fi închis!

Serviciul Public de Administrare a Monumentelor, vă comunică faptul că în perioada 12 martie – 22 martie, situl arheologic va fi închis publicului, de asemenea va fi închisă și expoziția „Inima Aurului Dacic”. Vă aducem la cunoștință că există posibilitatea prelungirii perioadei de închidere a sitului. 

Măsura a fost luată ca urmare a deciziilor luate în Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență, pentru a preveni răspândirea virusului COVID-19.

Desfășurarea activității cu publicul în cadrul Serviciului de Administrare a Monumentelor Istorice Deva, se poate face folosind datele de contact ale instituției: 

Telefon: 0245 211350 (int.164) / 0731380110 

E-mail: cjsarmi@yahoo.ro