SARMIZEGETUSA REGIA RĂMÂNE DESCHISĂ!

⚠️ FOARTE IMPORTANT!!
Intrarea în situl arheologic Sarmizegetusa Regia, va fi GRATUITĂ în perioada în care accesul pe ultimii 4 km spre sit, este restricționat. Ne dorim ca efortul, acelora care doresc să viziteze Sarmizegetusa Regia și care parcurg pe jos 4 km, să fie răsplătit, astfel încât, până la ridicarea restricției, ACCESUL VA FI GRATUIT!
Vă reamintim că în urmă cu 2 zile, o porțiune de drum aflată între Remiza – Valea Alba și intrarea în situl arheologic Sarmizegetusa Regia, a fost grav afectată, iar circulația a fost restricționată pe ultimii 4 km de drum, pentru a nu pune in pericol integritatea turiștilor.

ATENȚIE! Situl arheologic Sarmizegetusa Regia va fi închis!

Serviciul Public de Administrare a Monumentelor, vă comunică faptul că în perioada 12 martie – 22 martie, situl arheologic va fi închis publicului, de asemenea va fi închisă și expoziția „Inima Aurului Dacic”. Vă aducem la cunoștință că există posibilitatea prelungirii perioadei de închidere a sitului. 

Măsura a fost luată ca urmare a deciziilor luate în Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență, pentru a preveni răspândirea virusului COVID-19.

Desfășurarea activității cu publicul în cadrul Serviciului de Administrare a Monumentelor Istorice Deva, se poate face folosind datele de contact ale instituției: 

Telefon: 0245 211350 (int.164) / 0731380110 

E-mail: cjsarmi@yahoo.ro