DRUMUL SPRE SARMIZEGETUSA REGIA ESTE ÎNCHIS!

 

⛔️ULTIMA ORĂ: Drumul spre Sarmizegetusa Regia a fost ÎNCHIS!

Având în vedere deteriorarea accentuată a unei porțiuni din DJ 705A Costești – Sarmizegetusa Regia, conducerea Consiliului Județean Hunedoara a luat măsura închiderii acestui drum cu barieră pe sectorul cuprins între sediul punctului de lucru al administrației sitului de la Grădiștea de Munte (expoziția ”Inima aurului dacic”) până la destinație.

Măsura a fost luată pentru a nu periclita siguranța turiștilor.

Referitor la situația creată, din ordinul domnului prefect al județului Hunedoara, domnul Fabius-Tiberiu Kiszely, joi, 21 martie a. c., de la ora 10, la sediul Primăriei Orăștioara de Sus, se convoacă Grupul de Suport tehnic pentru evaluarea consecințelor și stabilirea măsurilor care se impun.

ATENȚIE! Situl arheologic Sarmizegetusa Regia va fi închis!

Serviciul Public de Administrare a Monumentelor, vă comunică faptul că în perioada 12 martie – 22 martie, situl arheologic va fi închis publicului, de asemenea va fi închisă și expoziția „Inima Aurului Dacic”. Vă aducem la cunoștință că există posibilitatea prelungirii perioadei de închidere a sitului. 

Măsura a fost luată ca urmare a deciziilor luate în Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență, pentru a preveni răspândirea virusului COVID-19.

Desfășurarea activității cu publicul în cadrul Serviciului de Administrare a Monumentelor Istorice Deva, se poate face folosind datele de contact ale instituției: 

Telefon: 0245 211350 (int.164) / 0731380110 

E-mail: cjsarmi@yahoo.ro